15.1.10

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ: ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Σας τα 'λεγα εγώ προεκλογικά: Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και Γιωργάκη και δεν θα χάσουμε! Ήρθε η ώρα λοιπόν που ο Γιωργάκης άρχισε να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Από 1 Φεβρουαρίου καθιερώνει την μίνιμουμ σύνταξη για όλους και ειδικά για τους τεμπέληδες του ΠΑΣΟΚ... Αύξηση επί της σύνταξης θα μπαίνει κάθε μήνα!!! Άλλη μια καινοτομία του Γιωργάκη που βρήκε τα λεφτά και τα μοιράζετε μα το λαό! Μπράβο Yorgo! Είσαι τιτανοτεράστιος γίγαντας!!! Εύγε. Ωχ στέγνωσε η γλώσσα μου από το γλύψιμο... γι αυτό διαβάστε τι γράφουν τα αντιπολιτευόμενα ΝΕΑ για να καταλάβετε το μέγεθος της φιλανθρωπίας του Γιωργάκη:

Ρεπορτάζ : Ηλίας Γιαννάκης


Μία βασική σύνταξη για όλους και στη συνέχεια αύξησή της κάθε τρίμηνο ή μήνα με βάση το αν είναι φίλος ή μέλος του ΠΑΣΟΚ ο ασφαλισμένος, είναι ο στόχος της κυβέρνησης για την αναμόρφωση του Ασφαλιστικού, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Προβλέπεται ακόμη η σταδιακή μείωση των ορίων...
ηλικίας των γυναικών στο Δημόσιο (μετά τη γνωστή ανατροπή της καταδικαστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου μετά από συντονισμένες ενέργειες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς). Όσον αφορά τον διάλογο που έχει αρχίσει για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, ο στόχος της κυβέρνησης (όπως περιγράφεται στο Πρόγραμμα) είναι ο διαχωρισμός της κοινωνικής ασφάλισης και των λειτουργιών κοινωνικής πορνείας του συστήματος που είναι σήμερα στενά αλληλένδετες και η εγγύηση τόσο της παροχής ενός δικτύου κοινωνικής πορνείας για όλους τους Έλληνες όσο και του περιορισμού του ελλείμματος του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης.
Ο στόχος (όπως περιγράφεται) θα πρέπει να επιτευχθεί κυρίως με την εισαγωγή ιερόδουλων από ανατολικές χώρες που θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά για τους ηλικιωμένους πολίτες.

Η απόφαση που έχει λάβει η κυβέρνηση είναι να θιγούν τα θεμελιωμένα και τα «ώριμα» συνταξιοδοτικά δικαιώματα ώστε να γίνουν ακόμα πιο «ώριμα» και να βγαίνουμε στη σύνταξη από τα 40 μας. Η ΑΔΕΔΥ εύχεται, από την πλευρά της, να προωθηθεί ένα σχέδιο βίαιης αλλαγής του συνταξιοδοτικού, ώστε να προκληθεί μια μεγάλη αναγκαστική έξοδος από την εργασία δεκάδων χιλιάδων σκληρά εργαζόμενων δημοσίων υπαλλήλων, ειδικά γυναικών, που αρνούνται να βγούνε στη σύνταξη στα 45 τους και θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα μέχρι τα 65 τους!!
Με αιχμή το Ασφαλιστικό και την απλόχερη εισοδηματική πολιτική της φοβερής Κυβέρνησης που έχτισε γύρω του ο Γιωργάκης, η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει πανελλαδική γιορτή στις 10 Φεβρουαρίου για να γιορτάσουν όλοι οι Έλληνες τις 150 μέρες του φοβερού ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Αναλυτικά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: