10.3.10

ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΤΗΣ

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Είναι πολύ νωρίς αλλά φαίνεται ότι στη μάχη της διαδοχής που αφορά την ΟΝΝΕΔ υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις οι οποίες δείχνουν που περίπου πηγαίνει η διαδικασία. Με δεδομένο ότι οι μετριοπαθείς εκτιμήσεις λένε ότι η μάχη έχει κριθεί υπέρ του Χατζή και το ζητούμενο είναι πλέον το ποσοστό της συμμετοχής που σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις θα ξεπεράσει τις 50.000 νέους. Το Fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει ότι χθες ολοκληρώθηκε τηλεφωνική δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας που συνεργάζεται με την Ρηγίλλης. Στη δημοσκόπηση υπάρχουν σημαντικές απώλειες (καθώς κάποιους υποψηφίους πχ τον Αξιώτη δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του). Σύμφωνα με την τηλεφωνική έρευνα πρώτος έρχεται ο Χατζής με 45%. Ακολουθούν από μακριά και καταιδρωμένοι οι Αξιώτης και Παπαμιμίκος με 12%. Το υπόλοιπο ποσοστό δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει! Εννοείται ότι στα ποσοστά δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί που δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τους υποψηφίους (βασικά τον Αξιώτη από τον οποίο τα έχω αρπάξει...) ή ότι δεν θα ψηφίσουν. Αργότερα θα έχουμε αναλυτικά τα συμπεράσματα της έρευνας. Από τις 9 το πρωί της Κυριακή που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία το Fimotro θα σας ενημερώνει με στοιχεία και πληροφορίες για την συμμετοχή και το αν τελικά ο Χατζής καταφέρει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο που είναι και το πιθανότερο. Αναλυτικά ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Πάλι μαλακίες γράφεται(να μου πεις συνηθισμένοι είστε). Δεν είστε το κανονικό fimotro και παρόλ'αυτά αυτοαποκαλείστε fimotro.Το link πάνω λέει fimotrou.Νομίζω έχετε χρέος να το βάλετε το σωστό όνομα.
Επίσης, πρέπει να σας πω ότι είστε τα γλυφτόνια του Χατζή.Η πραγματική δημοσκόπηση ήταν 32% ο Παπαμιμίκος,30% ο Αξιώτης και 12% ο Χάτζης.Αυτή είναι η αλήθεια.

Υ.Γ. Είστε εντελώς αναρφόγραφοι.Τώρα που θα τη φάει ο Χατζής και θα κερδίσει Αθηναίος την κούρσα, να πάτε σπίτι σας και να πάτε να γαμηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι δείξτε το χαρακτήρα σας Ντοράκια του Παπαμιμίκου... βρίστε βρίστε να εκτονωθείτε

ΥΓ. Τι σημαίνει «αναρφόγραφοι» που γράφεις; :))))))))))))))