14.1.10

ΓΕΥΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Γεύμα σε όλα τα λιγούρια της δημοσιογραφίας, δηλ. στους διευθυντές των πολιτικών και οικονομικών καθημερινών εφημερίδων παρέθεσε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργακης. Μαζί του ήταν ο Θόδωρος και οι Λούκα, Γιώργος αλλά και ο Πέταλος. Το γεύμα αφορούσε όλους τους, οσφυοκάμπτες-γλύφτες του Γιωργάκη, διευθυντές των καθημερινών πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων. Ήταν εκεί οι ανεκδίγητοι Παπαχελάς, Χαρβαλιάς, Μεμής, Παναγόπουλος, Μιχελάκης, Φίλης, Αμανατίδης, Δαλίτης, Πλακούτσης, Ευαγγελοδήμος και άλλοι πολλοί. Εντύπωση προκάλεσε η ηχηρή απουσία εκπροσώπου από ΤΑ ΝΕΑ πχ. του αρχιγλύφτη Καψή.
Στο γεύμα συζητήθηκαν τρόποι έντασης της προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Γιωργάκης εξέφρασε στους συνδαιτυμόνες του την έντονη δυσαρέσκειά του για το ότι στις ειδήσεις εμφανίζονται δίπλα από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και βουλευτές της ΝΔ! Η απάντηση των οσφυοκαμπτών ήταν ότι ναι μεν τους καλούν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. Ο Γιωργάκης αντιδρώντας στις δικαιολογίες τους είπε οτι αν ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ. Οι γλύφτες υποσχέθηκαν να συμμορφωθούν και πέρασαν στον μπουφέ για να ξεκοιλιαστούν...
Το... γεύμα θα επαναληφθεί με τα λυγούρια διευθυντές των τηλεοπτικών, των ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και των εβδομαδιαίων εφημερίδων. Παιδιά μη σπρώχνεστε το ΠΑΣΟΚ θα σας ταΐσει όλους μιας και ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια: